Comments
yourfanat wrote: I am using another tool for Oracle developers - dbForge Studio for Oracle. This IDE has lots of usefull features, among them: oracle designer, code competion and formatter, query builder, debugger, profiler, erxport/import, reports and many others. The latest version supports Oracle 12C. More information here.
Cloud Computing
Conference & Expo
November 2-4, 2009 NYC
Register Today and SAVE !..

2008 West
DIAMOND SPONSOR:
Data Direct
SOA, WOA and Cloud Computing: The New Frontier for Data Services
PLATINUM SPONSORS:
Red Hat
The Opening of Virtualization
GOLD SPONSORS:
Appsense
User Environment Management – The Third Layer of the Desktop
Cordys
Cloud Computing for Business Agility
EMC
CMIS: A Multi-Vendor Proposal for a Service-Based Content Management Interoperability Standard
Freedom OSS
Practical SOA” Max Yankelevich
Intel
Architecting an Enterprise Service Router (ESR) – A Cost-Effective Way to Scale SOA Across the Enterprise
Sensedia
Return on Assests: Bringing Visibility to your SOA Strategy
Symantec
Managing Hybrid Endpoint Environments
VMWare
Game-Changing Technology for Enterprise Clouds and Applications
Click For 2008 West
Event Webcasts

2008 West
PLATINUM SPONSORS:
Appcelerator
Get ‘Rich’ Quick: Rapid Prototyping for RIA with ZERO Server Code
Keynote Systems
Designing for and Managing Performance in the New Frontier of Rich Internet Applications
GOLD SPONSORS:
ICEsoft
How Can AJAX Improve Homeland Security?
Isomorphic
Beyond Widgets: What a RIA Platform Should Offer
Oracle
REAs: Rich Enterprise Applications
Click For 2008 Event Webcasts
In many cases, the end of the year gives you time to step back and take stock of the last 12 months. This is when many of us take a hard look at what worked and what did not, complete performance reviews, and formulate plans for the coming year. For me, it is all of those things plus a time when I u...
SYS-CON.TV
Do You Know Your Ag-IQ? PA Preferred Launches Agri-cational Campaign
Take the PA Pop Quiz and Test Your Home-Grown Know-How

HARRISBURG, PA -- (Marketwire) -- 01/04/13 -- Agriculture is Pennsylvania's largest industry, yet few appreciate the full impact of locally-produced goods on our financial and nutritional well-being. With the 97th annual PA Farm Show opening in Harrisburg this weekend, PA Preferred® launched an "Agri-cational" campaign for all Pennsylvanian's visiting the PA Preferred booth at the Farm Show or joining the online conversation.

How much home-grown know-how do you have about the Keystone State? Take the pop quiz below to find your Pennsylvania Ag-IQ.

1. Which type of PA fall produce was the key ingredient in Abe Lincoln's favorite pie?

a. Apples
b. Lemons
c. Pumpkins

2. Which of the following items can you find in your fridge and as alternative energy source in PA?

a. Beer
b. Chocolate
c. Soy

3. Vitamin D can be found by increasing your sun exposure. But which PA-produce item can provide you vitamin D without the sunburn?

a. Broccoli
b. Mushrooms
c. Strawberries

4. Which of the following foods does not have its own museum in PA?

a. Chocolate
b. Cheesesteaks
c. Mushrooms

5. The capital of PA is Harrisburg. PA is also home to a number of agricultural "capitals." Which of the following is not one of them?

a. Black cherries
b. Christmas trees
c. Bananas

6. Of the total amount produced in PA, which of the following products could fill 20,000 bathtubs?

a. Wine
b. Cider
c. Root beer

7. Until the 1850s, nearly every PA family had its own:

a. Pig
b. Cow
c. Turkey

8. Which of these animals is not part of the name of a PA-produced beer?

a. Fish
b. Fox
c. Frog

9. Pennsylvania could pay for the 2012 Presidential election campaigns with its total sales of:

a. Meat products
b. Forest exports
c. Mushroom production

10. This popular munchies helped PA to earn its reputation as "Snack Food Capital of the World":

a. Pretzels
b. Popcorn
c. Pita chips

How did you do? Here's a guide to accessing your Ag-IQ?
Answers: 1) a 2) c 3) b 4) b 5) c 6) a 7) b 8) c 9) a 10) a

7-10 correct: Outstanding! Share your knowledge with fellow Pennsylvanian's!
4-6 correct: Well on your way! Check out the PA Preferred Facebook page to learn even more!
1-3 correct: Good start. Keep learning about what local food and products make the PA difference!

About PA Preferred
The Pennsylvania Department of Agriculture's PA Preferred® program is the official branding program of agricultural products grown or made in the Commonwealth. It was designed to help consumers clearly identify products produced in Pennsylvania and make it easier for them to support our agricultural industry. From fresh fruits and vegetables to farmers' markets, plant nurseries, fiber mills, restaurants, hardwood products, wineries, and Christmas trees, PA Preferred represents the diversity of the Keystone state's agriculture.

About Marketwired .
Copyright © 2009 Marketwired. All rights reserved. All the news releases provided by Marketwired are copyrighted. Any forms of copying other than an individual user's personal reference without express written permission is prohibited. Further distribution of these materials is strictly forbidden, including but not limited to, posting, emailing, faxing, archiving in a public database, redistributing via a computer network or in a printed form.

SOA World Latest Stories
With the capability to reduce both CapEx and OpEx, it’s easy to see why the SDN-NFV trend has taken hold in the hosting and mobile industry. Early use cases include network virtualization from cloud service providers and enterprise data centers, bandwidth calendaring and network tappin...
In this challenging environment, a combination of automated integration testing and test virtualization can enable test teams to improve software quality and keep up with the rate of change. This white paper helps address these needs by describing the benefits that can be gained throug...
The Domain Name Service (DNS) is one of the most important components in networking infrastructure, enabling users and services to access applications by translating URLs (names) into IP addresses (numbers). Because every icon and URL and all embedded content on a website requires a DN...
The widespread success of cloud computing is driving the DevOps revolution in enterprise IT. Now as never before, development teams must communicate and collaborate in a dynamic, 24/7/365 environment. There is no time to wait for long development cycles that produce software that is ob...
Cloudian on Tuesday announced immediate availability of Cloudian HyperStore appliances and Cloudian HyperStore 5.0 software. Flash-optimized, rack-ready HyperStore appliances make it easy to economically deploy full-featured, highly scalable S3-compliant storage with three enterprise-f...
WaveMaker on Tuesday announced WaveMaker Enterprise, licensed software that enables organizations to run their own end-to-end application platform as a service (aPaaS) for building and running custom apps. WaveMaker Enterprise is a commercially available rapid API app development and d...
Subscribe to the World's Most Powerful Newsletters
Subscribe to Our Rss Feeds & Get Your SYS-CON News Live!
Click to Add our RSS Feeds to the Service of Your Choice:
Google Reader or Homepage Add to My Yahoo! Subscribe with Bloglines Subscribe in NewsGator Online
myFeedster Add to My AOL Subscribe in Rojo Add 'Hugg' to Newsburst from CNET News.com Kinja Digest View Additional SYS-CON Feeds
Publish Your Article! Please send it to editorial(at)sys-con.com!

Advertise on this site! Contact advertising(at)sys-con.com! 201 802-3021


SYS-CON Featured Whitepapers
ADS BY GOOGLE